Ανακαλύπτουμε τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας μέσα από ένα διαδραστικό μάθημα μαγειρικής με τη βοήθεια ενός διακεκριμένου σεφ.
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι να ανακαλύψετε τη γαστρονομική κουλτούρα του τόπου που επισκέπτεστε και να γίνετε κομμάτι της. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα σταυροδρόμι γεύσεων, μια γαστρονομική μητρόπολη.
Απολαμβάνουμε μια απόλυτα αυθεντική μαγειρική και πολιτισμική εμπειρία προετοιμάζοντας μαζί με τον σεφ και την ομάδα του ελληνικές χειροποίητες λιχουδιές.
Ετοιμάζουμε παραδοσιακό τζατζίκι και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε «ντολμαδάκια γιαλαντζί», μία τόσο γνωστή όσο και αγαπημένη συνταγή έχοντας ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του μαγειρέματος. Δοκιμάζουμε τις γεύσεις που δημιουργήσαμε τρώγοντας παρέα και απολαμβάνοντας ένα αυθεντικό παραδοσιακό ελληνικό γεύμα.
Μαθαίνουμε τη γλώσσα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά!
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στο Ammon Express και το Le Palace Art Hotel.