Καλό Πάσχα με πολλά ντολμαδάκια!

Written by NewsRoom
26 Απριλίου 2019

Ανακαλύπτουμε τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας μέσα από ένα διαδραστικό μάθημα μαγειρικής με τη βοήθεια ενός διακεκριμένου σεφ.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι να ανακαλύψετε τη γαστρονομική κουλτούρα του τόπου που επισκέπτεστε  και να γίνετε κομμάτι της. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα σταυροδρόμι γεύσεων, μια γαστρονομική μητρόπολη.

Απολαμβάνουμε μια απόλυτα αυθεντική μαγειρική και πολιτισμική εμπειρία προετοιμάζοντας μαζί με τον σεφ και την ομάδα του ελληνικές χειροποίητες λιχουδιές.

Ετοιμάζουμε παραδοσιακό τζατζίκι και μαθαίνουμε να φτιάχνουμε «ντολμαδάκια γιαλαντζί», μία τόσο γνωστή όσο και αγαπημένη συνταγή έχοντας ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του μαγειρέματος. Δοκιμάζουμε τις γεύσεις που δημιουργήσαμε τρώγοντας παρέα και απολαμβάνοντας ένα αυθεντικό παραδοσιακό ελληνικό γεύμα.

Μαθαίνουμε τη γλώσσα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά!

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στο Ammon Express και το Le Palace Art Hotel.



Το βυζαντινό παρελθόν της Θεσσαλονίκης….

Τι γνωρίζετε για τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία; Γνωρίζετε ότι η Θεσσαλονίκη ήταν μέρος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας για 1.100 χρόνια και έγινε η δεύτερη πιο σημαντική πόλη της; Μπορείτε να φανταστείτε πόσα μυστικά είναι κρυμμένα σε αυτά τα 1.100 χρόνια; Ποιοι ήταν οι...

Καλά Χριστούγεννα με ένα παραδοσιακό ελληνικό γεύμα!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουμε το 2019; Ποια είναι τα ελληνικά χριστουγεννιάτικα έθιμα; Τι τρώνε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τα Χριστούγεννα και γιατί; Ποια είναι τα δικά σας χριστουγεννιάτικα έθιμα; Ανακαλύπτουμε τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας μέσα...

Επίσκεψη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Τι ξέρεις για την ελληνική σύγχρονη τέχνη; Έχετε παίξει ποτέ εκπαιδευτικά παιχνίδια μέσα σε ένα μουσείο μαθαίνοντας παράλληλα ιστορία και ένα διαφορετικό είδος τέχνης; Σήμερα γνωρίσαμε το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., θαυμάσαμε το έργο του Αλέξη Ακριθάκη και...

Σχετικά Άρθρα