Μαθήματα
Ελληνικής
Γλώσσας

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας - Peek at Greek - Greek language and culture school

ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Aγαπάτε τις διακοπές στην Ελλάδα; Θέλετε να απολαύσετε το ταξίδι σας στη χώρα μας γνωρίζοντας παράλληλα στοιχεία της ιστορίας και του πολιτισμού μας; Θέλετε να αποκτήσετε βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες στα ελληνικά διευκολύνοντας τις καθημερινές σας δραστηριότητες κατά την παραμονή σας εδώ; Ψάχνετε διαδικτυακά μαθήματα κατάλληλα προσαρμοσμένα για ταξιδιωτικούς σκοπούς πριν την άφιξή σας στην Ελλάδα;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Θέλετε να παρακολουθήσετε εντατικά μαθήματα ελληνικών προκειμένου να κατακτήσετε γρήγορα τις βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες και να έρθετε σε

ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Στο σχολείο μας σας δίνεται η δυνανότητα να μάθετε ελληνικά από την άνεση του σπιτιού σας ακολουθώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, σχεδιασμένο με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.

Είπαν για εμάς

To Peek at Greek είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για αυτούς που αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να μάθουν την ελληνική γλώσσα!
Simge I.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να μάθεις μια ξένη γλώσσα μόνο διαβάζοντας και γράφοντας. Πρέπει να ζήσεις και να αισθανθείς. Με λίγα λόγια στο Peek at Greek εγώ έμαθα ζώντας και νιώθοντας.
Hande C.

Πήγαμε στον Λευκό Πύργο, μάθαμε την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης. Πήγαμε για φαγητό, κάναμε βόλτα στην λαϊκή, διαβάσαμε εφημερίδες και κάναμε αναλύσεις. Έμαθα λέξεις και καθημερινές και επίσημες, χρήσιμες εκφράσεις και τόσα άλλα.
Hande C.

Τα Νέα μας