Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά από κοντά, να προσέχετε!

Written by NewsRoom
8 Απριλίου 2020

Όπως πιθανά γνωρίζετε οι περισσότεροι και οι περισσότερες, το σχολείο μας παραμένει κλειστό, όπως και η πλειονότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοïού. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν σταματήσει και όλες οι πολιτιστικές μας δραστηριότητες. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας. Είμαστε καλά και συνεχίζουμε τη δουλειά που αγαπάμε μέσω όμως μόνο των Skype μαθημάτων μας.

Οι στιγμές που μας λείπουν από τη δουλειά μας είναι σίγουρα πολλές. Η χαρά της διδασκαλίας, η αλληλεπίδραση με όλους εσάς, η δυνατότητα να γνωρίζουμε νέους κόσμους, οι βόλτες μας στους δρόμους της πόλης, οι ξεναγήσεις, τα μαθήματα μαγειρικής, τα γλωσσικά μας παιχνίδια, η ευκαιρία να συζητάμε μαζί σας για όλα αυτά που αγαπάμε, η χαρά του να βρίσκουμε κοινά ενδιαφέροντα με ανθρώπους από την άλλη μεριά του ωκεανού. Μα ίσως πιο πολύ από όλα αυτό που έχουμε περισσότερο νοσταλγήσει είναι ένα χαλαρό πολύγλωσσο τσιπουράκι  μετά από μια απαιτητική μέρα!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, δεν χάνουμε το ενδιαφέρον μας για τη δουλειά μας και την όρεξη να εξερευνούμε νέα πράγματα με όλους και όλες εσάς. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις καινοτόμες μεθόδους μας που μετατρέπουν τα μαθήματά μας σε μία διασκεδαστική δραστηριότητα και τη γνώση σε παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες στρατηγικές μάθησης και στα online μαθήματά μας και εξακολουθούμε να προσαρμόζουμε τον σχεδιασμό μας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και των μαθητριών μας.

Μέχρι να ανταμώσουμε και να περιηγηθούμε ξανά μαζί στα μυστικά της γλώσσας και του πολιτισμού μας,, να είστε καλά και να προσέχετε! Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να τα πούμε σύντομα και από κοντά! Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας online! Εξασκούμαστε σε καθημερινούς διαλόγους διευκολύνοντας την καθημερινή σας επικοινωνία, μαθαίνουμε πώς να αξιοποιούμε το νέο λεξιλόγιο και ερχόμαστε σε επαφή με ζητήματα γραμματικής και σύνταξης μέσω των εξειδικευμένων και πιστοποιημένων εκπαιδευτικών μας. Γνωρίζουμε τον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική τέχνη και τις ελληνικές παραδόσεις. Συζητάμε, όπως πάντα, για τη γλώσσα που είναι κρυμμένη στα τραγούδια, τις ταινίας, τα παραμύθια και τις συνταγές μας και οργανώνουμε νέα ενδιαφέροντα project, κατάλληλα για εξ’ αποστάσεως μάθηση. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες αυτές τις εμπειρίες με όλους και όλες εσάς.

Μέχρι να ανταμώσουμε και να περιηγηθούμε ξανά μαζί στα μυστικά της γλώσσας και του πολιτισμού μας,, να είστε καλά και να προσέχετε! Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να τα πούμε σύντομα και από κοντά! Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας online!

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους!

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους! Μαθαίνουμε ελληνικά με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας στην Ελλάδα! Χρησιμοποιούμε ευφάνταστες μεθόδους που μετατρέπουν τα...

Ξανά κοντά σας!

Μετά από δυόμισι μήνες φυσικής απουσίας, το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά για τους δασκάλους και τις δασκάλες του, τους μαθητές και τις μαθήτριές του, τηρώντας φυσικά με προσοχή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ελπίζουμε...

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Καθώς έφτασε το φθινόπωρο, ετοιμαζόμαστε για μια νέα, δημιουργική χρονιά με πολλές εκπλήξεις. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις νέες μας ιδέες, καθώς η διδασκαλία της γλώσσας είναι για εμάς κάτι περισσότερο από απλή απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Σας...

Σχετικά Άρθρα