Ξανά κοντά σας!

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Νέα

Μετά από δυόμισι μήνες φυσικής απουσίας, το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά για τους δασκάλους και τις δασκάλες του, τους μαθητές και τις μαθήτριές του, τηρώντας φυσικά με προσοχή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε ξανά και τις πλούσιες πολιτισμικές μας δραστηριότητες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας, αλλά και για την κατανόηση και την προθυμία σας να προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον διαδικτυακής μάθησης όσοι και όσες προτιμάτε τη δια ζώσης διδασκαλία.

Είμαστε ξανά πίσω στις τάξεις μας, έτοιμοι και έτοιμες να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από κάθε τι, να διδάσκουμε ελληνικά με τους πιο ευφάνταστους και εντυπωσιακούς τρόπους. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί με όλους και όλες εσάς ό,τι γνωρίζουμε για την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας. Είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε μαζί σας τη γλώσσα που κρύβεται μέσα στις συνταγές, τα τραγούδια, τις ταινίες και τα παραμύθια μας, συζητώντας κάθε στοιχείο της παράδοσής μας, γνωρίζοντας, παράλληλα, στοιχεία της δικής σας κουλτούρας.

Όπως αγαπάμε να λέμε, η διδασκαλία της γλώσσας είναι για μας κάτι πολύ περισσότερο από την απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο και τον τόπο που επιλέγουμε να κάνουμε μαζί σας.

Σας περιμένουμε γεμάτοι φρέσκες ιδέες και πολλή πολλή όρεξη να περιηγηθούμε μαζί σας στα μυστικά της γλώσσας και του πολιτισμού μας. Μας λείψατε πολύ!

Ξανά κοντά σας! - Peek at Greek - Greek language and culture school
Φορτώνει…