Ξανά κοντά σας!

Written by NewsRoom
22 Μαΐου 2020

Μετά από δυόμισι μήνες φυσικής απουσίας, το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά για τους δασκάλους και τις δασκάλες του, τους μαθητές και τις μαθήτριές του, τηρώντας φυσικά με προσοχή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ελπίζουμε πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε ξανά και τις πλούσιες πολιτισμικές μας δραστηριότητες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας, αλλά και για την κατανόηση και την προθυμία σας να προσαρμοστείτε σε ένα περιβάλλον διαδικτυακής μάθησης όσοι και όσες προτιμάτε τη δια ζώσης διδασκαλία.

Είμαστε ξανά πίσω στις τάξεις μας, έτοιμοι και έτοιμες να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από κάθε τι, να διδάσκουμε ελληνικά με τους πιο ευφάνταστους και εντυπωσιακούς τρόπους. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί με όλους και όλες εσάς ό,τι γνωρίζουμε για την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό μας. Είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε μαζί σας τη γλώσσα που κρύβεται μέσα στις συνταγές, τα τραγούδια, τις ταινίες και τα παραμύθια μας, συζητώντας κάθε στοιχείο της παράδοσής μας, γνωρίζοντας, παράλληλα, στοιχεία της δικής σας κουλτούρας.

Όπως αγαπάμε να λέμε, η διδασκαλία της γλώσσας είναι για μας κάτι πολύ περισσότερο από την απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Είναι ένα ταξίδι στον χρόνο και τον τόπο που επιλέγουμε να κάνουμε μαζί σας.

Σας περιμένουμε γεμάτοι φρέσκες ιδέες και πολλή πολλή όρεξη να περιηγηθούμε μαζί σας στα μυστικά της γλώσσας και του πολιτισμού μας. Μας λείψατε πολύ!

Ξανά κοντά σας! - Peek at Greek - Greek language and culture school

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους!

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους! Μαθαίνουμε ελληνικά με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας στην Ελλάδα! Χρησιμοποιούμε ευφάνταστες μεθόδους που μετατρέπουν τα...

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά από κοντά, να προσέχετε!

Όπως πιθανά γνωρίζετε οι περισσότεροι και οι περισσότερες, το σχολείο μας παραμένει κλειστό, όπως και η πλειονότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοïού. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν σταματήσει και όλες οι...

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Καθώς έφτασε το φθινόπωρο, ετοιμαζόμαστε για μια νέα, δημιουργική χρονιά με πολλές εκπλήξεις. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις νέες μας ιδέες, καθώς η διδασκαλία της γλώσσας είναι για εμάς κάτι περισσότερο από απλή απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Σας...

Σχετικά Άρθρα