Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στον Ελαφότοπο (Ζαγοροχώρια)

Written by peekadmin
21 Απριλίου 2016

Ο ξενώνας Ρόκκα θα φιλοξενήσει τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στον Ελαφότοπο (Ζαγοροχώρια). Εκεί θα έρθουμε σε επαφή με την περιοχή, τη φύση, την καθημερινή ζωή των ντόπιων και φυσικά με την ελληνική γλώσσα!

Θα αρχίσουμε την ημέρα μας με ένα παραδοσιακό πρωινό, παρασκευασμένο με φρέσκα υλικά από τον κήπο του ξενώνα και θα προετοιμαστούμε για μια ημέρα γεμάτη με δραστηριότητες.

Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τους σταύλους του ξενώνα, να συμμετέχουμε σε γεωργικές δραστηριότητες και να μάθουμε πώς γίνεται το τυρί, το βούτυρο και το γιαούρτι.

Η Λένα, η ιδιοκτήτρια του ξενώνα, ανοίγει την πόρτα του εργαστηρίου της και μας διδάσκει τα μυστικά της υφαντικής και του felt .

Θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές νοστιμιές και θα μάθουμε να ζυμώνουμε πίτες και μαρμελάδες.

Θα μάθουμε Ελληνικά συνδυάζοντας τα μαθήματα με δραστηριότητες και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους ντόπιους και να πάρουμε μια γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Η περιοχή είναι ιδανική για φυσιολατρικές δραστηριότητες (πεζοπορία, ιππασία, ράφτινγκ), αλλά και για χαλάρωση με θέα τη κοιλάδα των Σουδενών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να εγγραφείτε και να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με τις δραστηριότητές μας!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά σε μια περιήγηση στην γλώσσα και τον πολιτισμό της χώρας μας!

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους!

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους! Μαθαίνουμε ελληνικά με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας στην Ελλάδα! Χρησιμοποιούμε ευφάνταστες μεθόδους που μετατρέπουν τα...

Ξανά κοντά σας!

Μετά από δυόμισι μήνες φυσικής απουσίας, το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά για τους δασκάλους και τις δασκάλες του, τους μαθητές και τις μαθήτριές του, τηρώντας φυσικά με προσοχή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ελπίζουμε...

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά από κοντά, να προσέχετε!

Όπως πιθανά γνωρίζετε οι περισσότεροι και οι περισσότερες, το σχολείο μας παραμένει κλειστό, όπως και η πλειονότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοïού. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν σταματήσει και όλες οι...

Σχετικά Άρθρα