Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στον Ελαφότοπο (Ζαγοροχώρια)

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Νέα

Ο ξενώνας Ρόκκα θα φιλοξενήσει τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στον Ελαφότοπο (Ζαγοροχώρια). Εκεί θα έρθουμε σε επαφή με την περιοχή, τη φύση, την καθημερινή ζωή των ντόπιων και φυσικά με την ελληνική γλώσσα!

Θα αρχίσουμε την ημέρα μας με ένα παραδοσιακό πρωινό, παρασκευασμένο με φρέσκα υλικά από τον κήπο του ξενώνα και θα προετοιμαστούμε για μια ημέρα γεμάτη με δραστηριότητες.

Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τους σταύλους του ξενώνα, να συμμετέχουμε σε γεωργικές δραστηριότητες και να μάθουμε πώς γίνεται το τυρί, το βούτυρο και το γιαούρτι.

Η Λένα, η ιδιοκτήτρια του ξενώνα, ανοίγει την πόρτα του εργαστηρίου της και μας διδάσκει τα μυστικά της υφαντικής και του felt .

Θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές νοστιμιές και θα μάθουμε να ζυμώνουμε πίτες και μαρμελάδες.

Θα μάθουμε Ελληνικά συνδυάζοντας τα μαθήματα με δραστηριότητες και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους ντόπιους και να πάρουμε μια γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Η περιοχή είναι ιδανική για φυσιολατρικές δραστηριότητες (πεζοπορία, ιππασία, ράφτινγκ), αλλά και για χαλάρωση με θέα τη κοιλάδα των Σουδενών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας για να εγγραφείτε και να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με τις δραστηριότητές μας!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά σε μια περιήγηση στην γλώσσα και τον πολιτισμό της χώρας μας!

Φορτώνει…