Το Peek at Greek στην 7η Γιορτή Πολυγλωσσίας

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Νέα

Για έβδομη χρονιά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Θεσσαλονίκης και το ερευνητικό πρόγραμμα SLYMS (Κοινωνιοπολιτισμική Μάθηση για Νέους σε Κοινωνίες με Κινητικότητα), διοργανώνει την Γιορτή Πολυγλωσσίας. Η 7η Γιορτή Πολυγλωσσίας θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 20 Μαΐου 2019 και σε αυτή συμμετέχουν 100 περίπου φορείς σε περισσότερες από 200 δράσεις.

Το Peek at Greek συμμετέχει με χαρά στην 7η Γιορτή Πολυγλωσσίας διοργανώνοντας την έκθεση εικαστικών «Λέξεις κλικ και πινέλα: η Θεσσαλονίκη μου», η οποία θα βρίσκεται στο φουαγιέ του Δημαρχείου από τις 17 έως και τις 19 Μαΐου. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα (ζωγραφική, φωτογραφίες, σκίτσα) μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Μέσα από τη δράση αυτή δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Peek at Greek να μοιραστούν μαζί μας τις εντυπώσεις τους από την πόλη της Θεσσαλονίκης, τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους (κατά την βραχυπρόθεσμη ή εκτενέστερη παραμονή τους σε αυτή). Οι λεζάντες, οι περιγραφές και οι τίτλοι των έργων θα είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην μητρική γλώσσα των συμμετεχόντων.

Φορτώνει…