Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους!

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Νέα

Παίζουμε, γελάμε και μαθαίνουμε ελληνικά με τους πιο απίστευτους και διασκεδαστικούς τρόπους! Μαθαίνουμε ελληνικά με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας στην Ελλάδα!

Χρησιμοποιούμε ευφάνταστες μεθόδους που μετατρέπουν τα μαθήματά μας σε μία ευχάριστη δραστηριότητα και τη γνώση σε παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες στρατηγικές μάθησης και προσαρμόζουμε τα μαθήματά μας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και μαθητριών μας. Εξασκούμαστε σε καθημερινούς διαλόγους, διευκολύνοντας την καθημερινή επικοινωνία και κάνοντας τη ζωή σας στην Ελλάδα ευκολότερη. 

Μαθαίνουμε πώς να κλείσουμε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, πώς να αγοράσουμε εισιτήρια και πώς να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μεταφοράς. Μαθαίνουμε πώς να παραγγείλουμε σε ένα εστιατόριο, πώς να ζητήσουμε βοήθεια και πώς να κάνουμε τις αγορές μας. Συζητάμε για τις καιρικές συνθήκες, μιλάμε με τους ντόπιους και ερχόμαστε σε επαφή με διαφορετικές πτυχές της ελληνικής κουλτούρας. Ανακαλύπτουμε νέα έθιμα, αρώματα και γεύσεις, ενώ, παράλληλα, προετοιμάζουμε παρέα το ιδανικό πρόγραμμα για τις διακοπές σας στην Ελλάδα.

Φορτώνει…