Οι εγγραφές άρχισαν!

Written by NewsRoom
6 Σεπτεμβρίου 2020

Καθώς πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, ετοιμαζόμαστε για μια νέα, δημιουργική χρονιά με πολλές εκπλήξεις, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις νέες ιδέες μας, καθώς η διδασκαλία της γλώσσας είναι για εμάς κάτι περισσότερο από μία απλή απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι στη γλώσσα και τον πολιτισμό της χώρας μας. Μας αρέσει να διδάσκουμε ελληνικά περπατώντας στους δρόμους της χώρας μας, μαθαίνοντας την ιστορία της, μαγειρεύοντας και συνομιλώντας με τους ντόπιους, καθώς, παράλληλα, ερχόμαστε σε επαφή με την ελληνική φύση, την τέχνη και την ψυχαγωγία.

Ανακαλύπτουμε μαζί τη γλώσσα που κρύβεται στα τραγούδια, τις ταινίες, τις ιστορίες και τις συνταγές μας. Βγαίνουμε, επομένως, έξω από τα όρια της τυπικής τάξης και μαθαίνουμε ελληνικά ενώ ταξιδεύουμε, κάνουμε πεζοπορία ή απολαμβάνουμε μια ιστορική βόλτα.

Χρησιμοποιούμε καινοτόμες διδακτικές μεθόδους που μετατρέπουν το μάθημα σε μία ευχάριστη δραστηριότητα και τη γνώση σε παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες εκπαιδευτικές στρατηγικές και προσαρμόζουμε τα μαθήματά μας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και μαθητριών μας.

Απευθυνόμαστε σε μαθητές και μαθήτριες τις Ελληνικής γλώσσας, Έλληνες και Ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται να μάθουν ή να ενισχύσουν την Ελληνική γλώσσα, λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, ανθρώπους που έχουν την περιέργεια να έρθουν σε επαφή με νέα έθιμα, αρώματα και γεύσεις, οικογένειες που θα ήθελαν να περάσουν δημιουργικές διακοπές στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές μας είναι ανοιχτές όλο το χρόνο! Γνωρίστε την ομάδα μας και βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς, σε τμήμα ή ατομικά. Γίνετε κομμάτι του σχολείου μας!

Ξανά κοντά σας!

Μετά από δυόμισι μήνες φυσικής απουσίας, το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά για τους δασκάλους και τις δασκάλες του, τους μαθητές και τις μαθήτριές του, τηρώντας φυσικά με προσοχή όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. Ελπίζουμε...

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά από κοντά, να προσέχετε!

Όπως πιθανά γνωρίζετε οι περισσότεροι και οι περισσότερες, το σχολείο μας παραμένει κλειστό, όπως και η πλειονότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοïού. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν σταματήσει και όλες οι...

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Καθώς έφτασε το φθινόπωρο, ετοιμαζόμαστε για μια νέα, δημιουργική χρονιά με πολλές εκπλήξεις. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις νέες μας ιδέες, καθώς η διδασκαλία της γλώσσας είναι για εμάς κάτι περισσότερο από απλή απομνημόνευση κανόνων και λέξεων. Σας...

Σχετικά Άρθρα