Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στον Κόλπο της Γέρας (Λέσβος)

| Αναρτήθηκε από | Kατηγορίες: Νέα

Σε απόσταση 24 χλμ. από τη Μυτιλήνη και ανάμεσα σε εκτάσεις από ελαιόδεντρα βρίσκεται Ο Ελαιώνας της Γέρας, ένα συγκρότημα υψηλής ποιότητας παραδοσιακών ξενώνων δίπλα στη θάλασσα με μοναδική θέα τον σαγηνευτικό κόλπο της Γέρας.

Στον Ελαιώνα της Γέρας θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από εσπεριδοειδή & οπωροφόρα δέντρα καθώς και περιβόλι με οπωροκηπευτικά βιολογικής καλλιέργειας.

Μπορούμε να γευτούμε την αληθινά γαλήνια και γοητευτική ατμόσφαιρα του μέρους κάνοντας περιπάτους ή να απασχοληθούμε με αγροτικές δραστηριότητες ήπιας μορφής. Έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στην καλλιέργεια της αγροτικής έκτασης, στο κλάδεμα των δέντρων, στην περιποίηση των φυτών και λουλουδιών του κήπου και στην εκτροφή και περιποίηση των ζωντανών.

Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή σε φυσιολατρικές δραστηριότητες όπως: πεζοπορία και ποδηλασία με οδηγό, μαθήματα scuba diving, μαθήματα αναρρίχησης και ιππασίας, βόλτα με καΐκι ή ιστιοπλοϊκό στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου, χαλάρωση σε παραδοσιακό τούρκικο χαμάμ και μαγείρεμα παραδοσιακών συνταγών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή, αλλά και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!
Ανυπομονούμε να περιηγηθούμε μαζί σας στη γλώσσα και τον πολιτισμό του τόπου μας!

 

Φορτώνει…