ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Θέλετε να παρακολουθήσετε εντατικά μαθήματα ελληνικών προκειμένου να κατακτήσετε γρήγορα τις βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες και να έρθετε σε επαφή με την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό; Προτιμάτε ένα πιο μόνιμο και σταθερό πρόγραμμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε στον δικό σας ρυθμό τη δομή της ελληνικής γλώσσας; Απολαμβάνετε να μαθαίνετε παρέα και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε ενώ παράλληλα έρχεστε σε επαφή με την ελληνική γλώσσα μέσα από ομαδικά μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού;

Στο Peek at Greek συζητάμε τις ανάγκες σας, σας βοηθάμε να αξιολογήσετε το επίπεδο γλωσσομάθειάς σας, προσεγγίζουμε τα ενδιαφέροντά σας και διαμορφώνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Τα μαθήματά μας αφορούν μαθητές όλων των επιπέδων γλωσσομάθειας, αρχάριους, μέσους και προχωρημένους, όλων των ηλικιών, και προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους.

Αναλυτικά προσφέρουμε:

Εντατικά μαθήματα ελληνικών για μαθητές και μαθήτριες όλων των επιπέδων ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Τα εντατικά μαθήματα ελληνικών πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προσφέρονται σε πακέτα των 20 ωρών (1 εβδομάδα μαθημάτων), 40 ωρών (2 εβδομάδες μαθημάτων) και 60 ωρών (4 εβδομάδες μαθημάτων). Είναι ομαδικά μαθήματα, σε μικρά τμήματα, και συνδυάζονται προαιρετικά με πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες σχετικές, πάντα, με τα ενδιαφέροντά σας.

Ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών με βάση το πρόγραμμά σας ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσετε και να παρακολουθήσετε ένα εξατομικευμένο και ευέλικτο ατομικό πρόγραμμα μαθημάτων με βάση τους προσωπικούς σας στόχους και την διαθεσιμότητά σας. Σας παρέχουμε πλούσιο γλωσσοδιδακτικό υλικό διαμορφωμένο με βάση τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και μαθαίνουμε να επικοινωνούμε στα ελληνικά αξιοποιώντας στοιχεία του πολιτισμού μας (τραγούδια, ποιήματα, συνταγές, παραμύθια). Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και το πρόγραμμά σας διαμορφώνετε σε συνεννόηση με τις εκπαιδευτικούς μας.

Ομαδικά μαθήματα ελληνικών σε μικρά γκρουπ (2-4 ατόμων) ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα ελληνικών με τους/τις φίλους/ες σας ή την οικογένειά σας και εάν σας αρέσει να μαθαίνετε «παρέα», τότε μπορείτε να συμμετέχετε στα ομαδικά μαθήματά μας.  Δημιουργούμε ολιγάριθμα τμήματα με βάση το επίπεδο γλωσσομάθειας των μαθητών μας εξασφαλίζοντας παράλληλα την συμμετοχικότητά τους ώστε η εκμάθηση να είναι για εσάς μια διαδικασία κοινωνικοποίησης, ανταλλαγής εμπειριών και πολιτιστικών στοιχείων..

Μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία σας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης ελληνομάθειας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και προσαρμόζοντας τα μαθήματά μας στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Σας παρέχουμε το κατάλληλο γλωσσοδιδακτικό υλικό και χρησιμοποιούμε καινοτόμες διδακτικές μεθόδους προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ευκολότερη κατανόηση και αφομοίωση των γλωσσικών φαινομένων της ελληνικής, αλλά και την επιτυχία σας στις εξετάσεις.

Ελληνικά ειδικού σκοπού ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - Peek at Greek - Greek language and culture school

Προσφέρουμε μαθήματα ελληνικής γλώσσας από την αρχή οργανωμένα με βάση τους δικούς σας ατομικούς στόχους και διαμορφωμένα σύμφωνα με τις επικοινωνιακές ανάγκες που θέλετε να αναπτύξετε: ελληνικά για ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό σκοπό, τεχνολογική ορολογία, ιατρική ορολογία και κάθε είδους εξειδικευμένο λεξιλόγιο που θέλετε να κατακτήσετε προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε ειδικές περιστάσεις επικοινωνίας.   

 

Φορτώνει…
 • Μαθήματα ελληνικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη (εντατικά ή μη)

  Ενδιαφέρεστε για εντατικά μαθήματα ελληνικών ή για μια απλή γνωριμία με την γλώσσα; Σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε τη γλωσσομάθειά σας και να εξασκήσετε τη γλώσσα με φυσικούς ομιλητές, η ομάδα δασκάλων μας σας περιμένει στη Θεσσαλονίκη!

 • Γνωρίζω την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

  Μάθετε ταξιδεύοντας! Συνδυάστε τις διακοπές σας στην Ελλάδα με τη γνωριμία με την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, ερχόμενοι σε επαφή με την καθημερινότητα των ντόπιων της περιοχής που επισκέπτεστε!

 • Μαθαίνω να διδάσκω την ελληνική γλώσσα

  Η γλωσσική διδασκαλία απαιτεί πέρα από αφοσίωση και μεράκι, βαθιά γνώση της γλώσσας και της διδακτικής διαδικασίας. Η επιστήμη της γλωσσολογίας εξελίσσεται και τα τελευταία χρόνια σύγχρονες προσεγγίσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

 • Online μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού

  Η ομάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε παιδιά και ενήλικες που διαμένουν στο εξωτερικό.

Είπαν για εμάς

Φορτώνει…