Η ομάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε παιδιά και ενήλικες που διαμένουν στο εξωτερικό.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ελληνική γλώσσα και να διατηρήσουν επαφή με την ελληνική ιστορία και κουλτούρα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους δασκάλους με εμπειρία στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και τη γλωσσική διδασκαλία σε παιδιά. Χρησιμοποιείται καινοτόμο οπτικοακουστικό υλικό προκειμένου να εξασφαλιστεί η διάδραση μεταξύ μαθητή και εκπαιδευτικού.
Τα μαθήματα παραδίδονται τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε τμήματα περισσότερων ατόμων κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης Προσφέρουμε

Φορτώνει…
 • Γνωρίζω την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

  Μάθετε ταξιδεύοντας! Συνδυάστε τις διακοπές σας στην Ελλάδα με τη γνωριμία με την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, ερχόμενοι σε επαφή με την καθημερινότητα των ντόπιων της περιοχής που επισκέπτεστε!

 • Μαθήματα ελληνικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη (εντατικά ή μη)

  Ενδιαφέρεστε για εντατικά μαθήματα ελληνικών ή για μια απλή γνωριμία με την γλώσσα; Σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε τη γλωσσομάθειά σας και να εξασκήσετε τη γλώσσα με φυσικούς ομιλητές, η ομάδα δασκάλων μας σας περιμένει στη Θεσσαλονίκη!

 • Online μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού

  Η ομάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε παιδιά και ενήλικες που διαμένουν στο εξωτερικό.

 • Μαθαίνω να διδάσκω την ελληνική γλώσσα

  Η γλωσσική διδασκαλία απαιτεί πέρα από αφοσίωση και μεράκι, βαθιά γνώση της γλώσσας και της διδακτικής διαδικασίας. Η επιστήμη της γλωσσολογίας εξελίσσεται και τα τελευταία χρόνια σύγχρονες προσεγγίσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

ειπαν για εμας