Η γλωσσική διδασκαλία απαιτεί πέρα από αφοσίωση και μεράκι, βαθιά γνώση της γλώσσας και της διδακτικής διαδικασίας. Η επιστήμη της γλωσσολογίας εξελίσσεται και τα τελευταία χρόνια σύγχρονες προσεγγίσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Η διδασκαλία της γραμματικής, του λεξιλογίου και η σύνδεση της γλώσσας με το περιεχόμενο αποκτούν νέα χαρακτηριστικά, κάνοντάς την πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη διδασκαλία της ελληνικής, αλλά και στην προετοιμασία διδακτικού υλικού προσαρμοσμένου στις ανάγκες των μαθητών σας. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και διαδικτυακά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σας προσκαλούμε να μοιραστούμε τις διδακτικές μας εμπειρίες, να μιλήσουμε για τα ελληνικά και να μάθουμε…διδάσκοντας!

Επίσης Προσφέρουμε

Φορτώνει…
 • Γνωρίζω την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

  Μάθετε ταξιδεύοντας! Συνδυάστε τις διακοπές σας στην Ελλάδα με τη γνωριμία με την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, ερχόμενοι σε επαφή με την καθημερινότητα των ντόπιων της περιοχής που επισκέπτεστε!

 • Μαθήματα ελληνικής γλώσσας στη Θεσσαλονίκη (εντατικά ή μη)

  Ενδιαφέρεστε για εντατικά μαθήματα ελληνικών ή για μια απλή γνωριμία με την γλώσσα; Σε περίπτωση που θέλετε να ενισχύσετε τη γλωσσομάθειά σας και να εξασκήσετε τη γλώσσα με φυσικούς ομιλητές, η ομάδα δασκάλων μας σας περιμένει στη Θεσσαλονίκη!

 • Online μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού

  Η ομάδα μας προσφέρει τη δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού σε παιδιά και ενήλικες που διαμένουν στο εξωτερικό.

 • Μαθαίνω να διδάσκω την ελληνική γλώσσα

  Η γλωσσική διδασκαλία απαιτεί πέρα από αφοσίωση και μεράκι, βαθιά γνώση της γλώσσας και της διδακτικής διαδικασίας. Η επιστήμη της γλωσσολογίας εξελίσσεται και τα τελευταία χρόνια σύγχρονες προσεγγίσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

ειπαν για εμας